Våningsregister, Anslagstavla, Anslagsskåp, Namnregister nu hos Citypro.se

Idag skall jag skriva om Citypro.se och deras nya produkter. Vi har alla sett dem och vi ser dem nästan varje dag. I trappuppgångar där du kan se vilken hyresgäst som bor i vilken lägenhet och på vilket våningsplan. Hissar där du kan se vad som finns på vilket våningsplan.  Entreer, korridorer som vägvisare mm.

                            Våningsregister, Anslagstavla, Anslagsskåp, Namnregister  Våningsregister, Anslagstavla, Anslagsskåp, Namnregister

Det som är viktigt att tänka på när man köper våningsregister / anslagstavla / anslagsskåp / namnregister är att det är kraftigt konstruerat. Att det har ett bra lås och att det inte är tillverkat av PLAST!

Våningsregister Anslagstavla Anslagsskåp Namnregister
är olika namn på egentligen samma produkt.

När du beställer ett våningsregister / anslagstavla från citypro.se så får du ett rejält skåp som kommer hålla i många år. Snygg finnish på dem gör dessa våningsregister till en riktig inredningshöjare! Våningsregister ifrån citypro håller högsta kvalité på både, glas, ram och konstruktion. Flera olika modeller och storlekar som täcker upp de flesta behov av våningsregister.

Besök citypro.se eller ring kundtjänsten på citypro.se på tel 0521-599000.


Frontplast & Magnetplast till gatupratare & trottoarpratare

Här kommer en lite påminnelse på vad man skall tänka på som näringsidkare. Ett vanligt fel när man driver butik är att inte tänka in i framtiden. Det är klart att det inte alltid är lätt att tänka på allt men här kommer ett litet tips!

När man köper en trottoarpratare, gatupratare, skyltställ, affischhållare eller affischram för utomhusbruk så se till att beställa extra frontplast eller magnetplast. Dessa frontplaster är den plast som sitter framför affischen i snäppramen och slits med tiden av både väder och vind. Att det sedan fastnar färgrester av affischer på frontplasten är heller inte ovanligt och är ibland omöjligt att tvätta bort. Detta gör att din fina gatupratare direkt får utseendet av en begangnad gatupratare och dina budskap tappar i effekt. Så se till att din trottoarpratare ser ny och fräsch ut länge och inte ser ut som en begagnad trottoarpratare. Detta är ingen bra reklam för ditt företag.

Gatupratare och trottarpratare är butikens ambassadör så se till att hålla den snygg och ser den ofräsch ut så byt ut den direkt!

frontplast magnetplast till gatupratare och trottoarpratare


RSS 2.0