Vägbom, trafikbom, parkeringsbom och passersystem

Låga priser och ett brett sortiment av vägbommar, trafikbommar mm på citypro.se FRAKTFRI LEVERANS!

Äntligen så är dem här! Vi har under lång tid utvärderat grossister och tillverkare för att hitta och kunna presentera ett sortiment av vägbommar, trafikbommar, parkeringsbommar & passersystem som skall hålla för vårt tuffa nordiska klimat. Idag blev vår sida med vägbommar, trafikbommar, parkeringsbommar och passersystem färdig.

Citypro.se har haft ett fantastiskt sortiment av rejäla produkter för offentlig miljö och har under lång tid fått förfrågningar av bla. bostadsrättsföreningar som vill köpa en vägbom, passersystem eller en trafikbom.
 
 
 

Skyltskåp & Låsbara skyltskåp

Skyltskåp med lås från skyltab.se är en bra investering. Deras enorma sortiment och snabba leverans gör dem till ett självklart val.

Vitincom har precis börjat lanseringen av deras nya serie School fun skyltskåp som innehåller flera väldigt snygga och framförallt unika skyltskåp i mycket lekfull design.
     
 
 
School fun skyltskåp lämpar sig väl för förskolor, skolor, bibliotek mm där ett lite mer lekfullt och färgglatt utseende eftersöks. Besök skyltab.se eller citypro.se för mer information om dessa produkter.
 

RSS 2.0