Frontplast & Magnetplast till gatupratare & trottoarpratare

Här kommer en lite påminnelse på vad man skall tänka på som näringsidkare. Ett vanligt fel när man driver butik är att inte tänka in i framtiden. Det är klart att det inte alltid är lätt att tänka på allt men här kommer ett litet tips!

När man köper en trottoarpratare, gatupratare, skyltställ, affischhållare eller affischram för utomhusbruk så se till att beställa extra frontplast eller magnetplast. Dessa frontplaster är den plast som sitter framför affischen i snäppramen och slits med tiden av både väder och vind. Att det sedan fastnar färgrester av affischer på frontplasten är heller inte ovanligt och är ibland omöjligt att tvätta bort. Detta gör att din fina gatupratare direkt får utseendet av en begangnad gatupratare och dina budskap tappar i effekt. Så se till att din trottoarpratare ser ny och fräsch ut länge och inte ser ut som en begagnad trottoarpratare. Detta är ingen bra reklam för ditt företag.

Gatupratare och trottarpratare är butikens ambassadör så se till att hålla den snygg och ser den ofräsch ut så byt ut den direkt!

frontplast magnetplast till gatupratare och trottoarpratare

Trackback
RSS 2.0