Citypro.se - Papperskorgar, Askkoppar, Parkbänkar, Cykelställ mm

Citypro.se - Papperskorgar, Askkoppar, Parkbänkar, Cykelställ mm

citypro.se papperskorgar, parkbänkar, askkoppar, fastighetsboxar

Citypro.se - Proffsen på offentlig miljö. Detta företag har försäljning av produkter avsedda för offentlig miljö.

Har ni någon gång undrat var kommuner köper sina Papperskorgar, Parkbänkar, Cykelställ, Cykelhus, Fastighetsboxar & Trafikspeglar. Svaret är -ifrån företag som Citypro. Här kan förutom kommuner, företag och institutioner även privatpersoner handla.  Nedan hittar ni några bilder och texter ifrån citypro.se hemsida.

                           
                                    
Offentlig miljö, Gatu och Park Miljöer.
Vi har det mesta för de som vill förändra eller modernisera er omgivning. En offentlig miljö är en allmän plats där  det är viktigt att sköta om och hålla det snyggt för allas trivsel.

En park blir mer inbjudande med nya fräscha parkbänkar och papperskorgar som står tätt för att hålla parken ren. Ett centrum blir mer lockande med en modern omgivning, där det finns tillräckligt med plats för cyklar med hjälp av cykelställ och med moderna cykelhus. Låsbara Informationstavlor istället för affischer som sitter söndriga här och var.

För kommun - förvaltning - fastighet eller företag mm som vill förändra er miljö och omgivning. Vi på citypro, proffsen på papperskorgar, cykelställ, cykelhus, pollare, parkbänkar och andra produkter för utsmyckning till offentlig miljö, inomhusmiljö som utomhusmiljö. 
 Cykelhus Parkbänk
Trackback
RSS 2.0