Uppdateringar på skyltab

De senaste dagarna har det kommit upp en hel del nya produkter på skyltab.se. Det har tillkommit ett par nya rollups och även ett par nya broschyrställ av golvmodell. Detta är väldigt trevligt att se att skyltabs sortiment utökas med ytterligare produkter. Det är inte lätt att hitta bra produkter av hög kvalité och som även har ett bra pris. För skall man pyssla med webhandel så måste man erbjuda sina kunder ett riktigt bra pris.

Gatupratare, trottoarpratare eller gatuskyltar som vi även kallar dem. Skyltab har ett väldigt bra sortiment men söker alltid efter att utöka sitt sortiment men inga nya produkter i sikte. Skyltab.se erbjuder också magnetplast & frontplast till dina gatupratare och trottoapratare.

Under vintern säljs det inte så mycket banderoller för utomhusbruk men nu kommer snart våren och då kommer vi återigen se dessa trevliga banderoller som fungerar som skyltar. En banderoll kan ju fästas på exempelvis en träskiva och vips så har man en stor snygg skylt till ett mycket lågt pris. Banderoller går ju att rulla ihop också så det blir billigt att frakta en banderoll.

Våren är också rätt tid för trafikspeglar och vägspeglar. Vintern snö har smält undan och våren närmar sig. Då är det dags att byta ut speglar och kanske även sätta upp den där spegeln som aldrig kommit upp....

När vi nu kikar över vilka uppdateringar som kommit på skyltab kan jag även nämna att det kommit in flera olika pärmställ till prämar under kategorin pärmställ allt från småställ till den riktigt stora som vi kallar pärmslukaren.

Trackback
RSS 2.0