Vykortsställ + Broschyrställ = http://vykortsstall.se

Vykortsställ & broschyrställ till riktigt låga priser finns ju på skyltab.se. Nu har skyltab lagt ut en informationssida om vykortsställ & broschyrställ. vykortsstall.se är adressen och där kan man även klicka på webshop knappen för att komma direkt till vykortsställ på skyltab.se.

                         vykortsställ bordställ 

Vykortsställ finns i flera olika modeller. Vykortsställ som golvställ finns med fast fot eller med hjulförsedda fötter. Dessa är lätta att flytta runt i butiken, på biblioteket eller i receptionen.

Vykortsställ finns även i flera olika typer av bordsmodeller. Vykortsställ för bord passar bra om golvet redan är fullt av exponeringar eller om man vill ge vykorten de bästa förutsättningar genom att vara placerat på ett bord eller som ett diskställ. Vykortsställ på disk är väldigt säljande.

Vägghängt vykortsställ kan vara en utmärkt lösning om det finns ledig väggplats. Det inger ett väldigt "maffigt" intryck med en vägg fylld med vykort!

Vykortsställ finns även för A5 storlek och gäller andra storlekar så finns flera olika broschyrställ som kan passa bra för ändamålet!

Besök vykortsstall.se för ytterligare mer information eller gå direkt till skyltab.se för att finna ett enormt sortiment av broschyrställ och vykortsställ.
Trackback
RSS 2.0